Bouwen

Submit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

Onderzoek naar bereik voorschoolse voorzieningen palmfaqicon1

In opdracht van het ministerie van SZW en de VNG doet ons bureau onderzoek naar het bereik van voorschoolse voorzieningen in alle gemeenten in Nederland. Met als doel inzicht te krijgen in het aantal peuters dat naar een voorschoolse voorziening gaat en de inspanningen die gemeenten leveren om het bereik te stimuleren.

Voor meer informatie: https://vng.nl/onderwerpenindex/onderwijs/onderwijsachterstandvve/nieuws/decentralisatie-uitkering-voorschoolse-voorziening-peuters

Alle beleidsambtenaren Voorschoolse Voorzieningen van de gemeentes in Nederland zijn 29 mei jl. per mail door ons benaderd voor het invullen van een format Gemeente Monitor Bestuursafspraken (voor 15 juni '17) en voor het uitzetten van een enquête bij hun JGZ-locaties in de periode 19-30 juni '17.

Contactpersoon voor dit onderzoek is Majorie Overvoorde; bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanspreekpunt bij de VNG is Petra Raaijen; bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

logo szwvng